Ваучер за подарък

Предлаганите от нас ваучери са на стойност по Ваш избор. Ваучерът за подарък може да бъде закупен на място в офисите на Fame Tour, да бъде заявен на телефон +359 888 83 83 46 или имейл info@fametour.bg и да бъде платен по банков път. Ваучерите могат да бъдат доставени с куриер на посочен от купувача адрес.ОБЩИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕРПодаръчният ваучер представлява официален документ, даващ правото на притежателя му да получи предварително платена туристическа услуга в офисите на Fame Tour.

Ваучерите за подарък важат за всички предлагани от нас почивки, екскурзии, хотелски настанявания и самолетни билети, както в България така и в чужбина.

Необходима е предварителна заявка на избраната туристическа услуга, като резервацията подлежи на изрично потвърждение от страна на Fame Tour.

Fame Tour приспада стойността на предплатените ваучери от общата стойност на резервираната от техния притежател туристическа услуга. В случай че стойността на подаръчния ваучер е по-малка от стойността на резервираната услуга, разликата до пълния размер се доплаща от потребителя. В случай че стойността на подаръчния ваучер е по-голяма от стойността на заявените услуги, разликата не се възстановява.

Ваучерът за подарък може да бъде използван еднократно в срок от една календарна година от датата на закупуването му. Този срок не може да бъде удължаван.

В случай на кражба или загуба, подаръчният ваучер не може да бъде преиздаден. Подаръчен ваучер с нарушена цялост е недействителен.

Срещу ваучера за подарък, приносителят му не може да получи пари в брой, чек или кредит. Ваучерът може да се преотстъпва, единствено при условие, че притежателят му направи резервация от свое име в полза на трети лица.